Peste 100 de cărăşeni au încălcat prevederile ordonanţelor militare

IMG 20200504 WA00031

La sfârşitul săptămânii trecute, forţele de ordine din Caraş-Severin au acţionat pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

În cele trei zile, au fost verificate 1.770 de cărăşeni, fiind aplicate 121 de sancțiuni, în valoare de 227.170 de lei, celor care nu au respectat prevederile legii și s-au deplasat în afara locuinței, fără a avea un motiv justificat sau fără a avea declarație pe proprie răspundere.

De asemenea, 92 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

„Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte regulile de distanțare socială și dispozițiile autorităților, pentru prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus. Vă reamintim că acțiunile structurilor de ordine publică sunt desfășurate în scop preventiv, pentru a preîntâmpina apariția unor situații nedorite. Totodată, vă recomandăm să respectați în continuare prevederile legale și vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin