Patronii din Caraş-Severin sunt ajutaţi de ADR Vest să îşi dezvolte afacerile

https blogs images.forbes.com alejandrocremades files 2018 12 business 3605367 1920 1200x741 1

La sfârşitul acestei luni, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de coordonator al biroului de reprezentare a rețelei Enterprise Europe Network (EEN) pentru Regiunile Vest și Sud-Vest România, organizează o sesiune de informare online destinată întreprinderilor din județul Caraș-Severin care doresc să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii la nivel mondial.

Evenimentul, programat în data de 30 iulie 2020, cu începere de la ora 11.00, este deschis firmelor interesate de „Creșterea afacerilor prin internaționalizare”, aceasta fiind tematica sesiunii.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate serviciile gratuite de suport pentru afaceri oferite de ADR Vest, pentru: internaționalizare – dezvoltarea de parteneriate de afaceri transnaționale, accesul la o bază de date cu cereri și oferte de produse și servicii, tehnologie, know-how și parteneriate pentru proiecte internaționale de cercetare și dezvoltare, accesul la legislație, standarde, certificări UE și informații de piață, accesul la finanțare și fonduri UE.

Participarea la sesiune, care se va desfășura online pe platforma Webex, este gratuită. Doritorii sunt rugați să confirme participarea printr-un e-mail pe adresa mihaela.havrileti@adrvest.ro, până în 27 iulie 2020, ora 16.00. În data de 28 iulie vor primi link-ul pentru accesul pe platforma Webex, în vederea participării la eveniment. Pentru informații suplimentare puteți contacta ADR Vest – Biroul Teritorial Reșița, Piața 1 Decembrie nr. 1, etaj 9, tel. 0255-213.463/ 0744.476.180.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 − seven =