Pas cu pas ne-au dus de nas

SCUT-BMTF

Dacă mai aveați vreun dubiu că politicienii români sînt anti-populari și anti-naționali, ei bine, joaca de-a războiul politic din aceste zile sper că v-a confirmat că este vorba doar despre afaceri personale sau de gașcă. Bani mulți, pentru trei generații cazate la hotel în Monaco, plus pensii speciale și un scuipat în sictir în capul nostru de amărășteni. Și toate astea, sub privirea atentă a locatarului de la Cotroceni, garantul instabilității naționale, și monitorizarea fraților Murariu. 

Scandalul nu e pe principii, nu e pe proiecte de dezvoltare națională, nu e pe măsuri de stabilitate economică și socială. Nu! E pe tehnici de jaf pe care trotinetiștii se pare că nu le înțeleg și nu le asimilează. Păi, în România se fură de 30 de ani în grup organizat. Nu poți să furi singur pentru că ajungi în pușcărie. Dacă, însă, ai lîngă tine un parlamentar, care de 20 de ani nu a făcut nimic doar a aranjat numiri în justiție, un procuror fără scrupule și avid de bani, dacă faceți vacanțe exotice împreună și păstrezi fotografii cu pagode (să nu cumva să se întoarcă vreunul!), e altceva! 

Asta nu au înțeles trotinetiștii! Sau, poate, partenerii lor de spoliere națională nu au nevoie de astfel de tertipuri și lucrează la alt nivel. Despre acesta ar trebui să știe și să vorbească domnul Hellvig!

Doar că, într-o cîrdășie monstruoasă, construită pe nepăsarea și ignoranța noastră de popor aflat la periferia civilizației contemporane, această pătură sufocantă de alge s-a instalat și pas cu pas ne-a dus de nas în așa hal încît acum este aproape imposibil să scapi viu sau să visezi că vei fi salvat. Sîntem pe cont propriu! 

Românii par treziți din somn și sînt împărțiți atunci cînd vine vorba despre atribuirea responsabilității pentru criza politică prin care trece România, în această perioadă. Un sondaj de opinie realizat de CURS, în contextul evenimentele politice din ultima săptămînă, arată cum percep românii situația actuală. Astfel, la întrebarea „Cine credeți că este principalul responsabil?”, un procent de 32% dintre repondenți au indicat USR-PLUS. Un procent aproximativ egal, 31%, au indicat spre Florin Cîțu și PNL-ul. În schimb, un procent de 21% dintre cei care au răspuns la această întrebare consideră că sunt vinovate ambele formațiuni politice, conform stiripesurse.ro. În schimb, deși este cel care ar fi putut pune capăt acestei crize politice, mediind o înțelegere între formațiunile din alianță, Klaus Iohannis a scăpat cu fața curată. Președintele este indicat ca vinovat de numai 7% dintre cei care au răspuns la chestionarul CURS.

Cîte 3% dintre cei care au răspuns au arătat spre serviciile secrete sau către partidele de opoziție, iar 1% cred că vina aparține altcuiva.

Dacă săptămîna viitoare ar avea loc alegeri, cei de la PSD ar obține 35%, în timp ce PNL ajunge la pragul psihologic de 20%. În aceleași timp, AUR crește la 12% și au depășit USR-PLUS, care au 11%. În Parlament ar mai intra doar UDMR și PMP, ambele la limita pragului electoral de 5%. Sigur, procentul este calculat la cei sub 40% din populație care s-ar prezenta la vot!

Sondajul a fost realizat în intervalul 3-5 septembrie 2021, pe un eșantion de 853 persoane, cu vîrste de peste 18 ani.  Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este de +/- 3,3% la un nivel de încredere de 95%. Datele pentru sondaj au fost culese prin metoda CATI, adică prin telefon.

Celor care poate au uitat care au fost, de fapt, rezultatele reale/adevărate ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, le reamintesc că: PSD – 9,52%, PNL – 8,31%, USR-PLUS – 5,15%, AUR – 2,98%, UDMR – 1,91%, ALȚII – 4,61%. NU AU VOTAT – 67,52%!!!

Deci, guwernerul meu #echipacastigatoare este de 8,31%!!!

Agitația politică irațională, fără nici o legătură cu conceptul de „acțiune politică”, din aceste zile, nu este străină de locatarul de la Cotroceni care pare că supervizează ca distrugerea programată să fie totală. Nu contează cine a amorsat criza, Cîțu, Barna sau Cioloș, nu contează cum NU vor vota AUR sau PSD, nu contează ce declarații fac liderii găștilor politice. Locatarul de la Cotroceni pare că are misiunea ca, după ce a lucrat cu succes la batjocorirea Constituției, să creeze condițiile pentru ca românii să salute schimbarea regimului politic și trecerea de la democrația autohtonă coruptă și impredictibilă, la autoritarism și subordonare integrală. Așa pare! Nici un gest al lui KWI nu contrazice această afirmație! 

Scriu aceste rînduri fără nici o speranță ca pot ajuta vreun factor de decizie să priceapă cît este de „bolnav”. Din păcate, am ajuns astăzi intr-o vale tristă a eșecului național. Sîntem un stat eșuat! Astăzi idioții și ticăloșii își proclamă propriul adevăr și tare mă tem ca nu mai există suficienți oameni lucizi care să-i ajute să înțeleagă capcana sinucigașă în care ne-au aruncat, mestecînd lozinci și promovînd iluzii! Pas cu pas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =