Oraşul Moldova Nouă se pregătește de sărbătoare

foc artificii

La sfârșitul acestei săptămâni se vor desfăşura Zilele Orașului Moldova Nouă, la eveniment fiind așteptați să participe nu doar locuitorii din oraș, ci și cei din Clisura Dunării, din întreg județul Caraș-Severin și, de ce nu, vecinii sârbi, ținând cont de reluarea curselor cu bacul între Moldova Nouă și Golubac (Usije), sub tutela Aquacaraș.

În perioada 12-15 august, programul artistic, atent gândit de Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, va începe în fiecare seară la ora 19.00, pe Faleza Dunării, acolo unde spectatorii vor fi întâmpinați cu momente muzicale pentru toate vârstele și gusturile, la toate acestea adăugându-se bucatele alese și voia bună.

Programul manifestărilor:

Vineri, 12 august – spectacol folcloric susținut de Geanina Boboiescu, Oana, Raluca și Adrian Stanca;

Sâmbătă, 13 august – spectacol folcloric susținut de Amalia Tudose, Alexandra Dimitrovici, Mirela Petrean;

Duminică, 14 august – spectacol oferit de Puiu Codreanu (muzică populară și de petrecere) și Neda Ukraden (muzică sârbească);

Luni, 15 august – spectacol muzical susţinut de Carmen de la Sălciua, Dorian Popa, Anna Lesko; dans modern cu trupele din cadrul Casei de Cultură Moldova Nouă: Energy și Icy. De Ziua Marinei, în 15.08.2022, nu va lipsi tradiționala paradă a navelor, aceasta fiind programată să aibă loc în intervalul orar 19.45-20.00. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 13 =