O nouă ocazie pentru absolvenţi de a găsi un job la Bursa locurilor de muncă

SEDIUL

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 18 octombrie Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reşiţa, în incinta Universităţii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe), începând cu ora 9.

Scopul acestui eveniment este facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro – sectiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/carasseverin.agentia.3) ale Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, le pot transmite la adresa de mail: ajofm@cs.anofm.ro sau ne pot contacta la numărul de telefon 0255/212380.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.