Natalija Bozilovic, de la ACS Banat Girls Reşiţa, diagnosticată cu tumoră cerebrală

Natalija Bozilovic

Natalija Bozilovic, fundaș dreapta şi una dintre jucătoarele de bază ale echipei de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița, studentă la Universitatea Babeș Bolyiai din Reșița, a suferit un atac cerebral din cauza unei tumori pe creier.

În ultima perioadă, „Nati”, după cum o numesc colegele ei, prezenta simptome precum dificultate în memorarea informației, uitarea cuvintelor, diminuarea capacității de concentrare și dificultate în a se exprima. Apropiații tinerei nu s-au alarmat, crezând că este vorba despre oboseala sau stresul la care a fost supusă în ultimul timp.

În data de 19 ianuarie, în timpul nopții, Natalija s-a simțit rău, ajungând de urgență la Spitalul Județean din Reșița, unde, în urma controlului și a investigațiilor cu computerul tomograf, a reieșit că tânăra a suferit un atac cerebral din cauza unei tumori pe creier.

Membrele echipa ACS Banat Girls Reșița declară că vor face tot ce este posibil pentru a ajuta familia tinerei. Colegele Natalijei doresc să strângă o sumă care să acopere din cheltuielile necesare operației la o clinică privată din Serbia și recuperararea ei post-operatorie, iar pentru aceasta, echipa demarează o campanie de strângere de fonduri: „SĂ O FACEM BINE PE NATI !”

Cei care doresc să ajute printr-o donație sunt rugați să facă depunerea în contul echipei, cu mențiunea “PENTRU NATI”:

ACS BANAT GIRLS RESITA
CIF 36184397
CIS: CS/A2/00092/2017
IBAN : RO77BRDE110SV41114211100
Banca: BRD-GSG Reşiţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 9 =