Nedumerirea viceprimarului Isac: „Nu știu de ce s-a supărat sau care este supărarea domnului primar Borcean“

FELIX si ISAC

Până mai ieri prieteni foarte buni, astăzi, aproape străini. Colegi de partid și de echipă la primăria Caransebeș, astăzi doi oameni care își aruncă săgeți acide pe Facebook, să vadă toată lumea cât de dezbinată este echipa PNL din Caransebeș. Este povestea de Crăciun, de sfârșit de an, poate și de drum, a lui Felix Borcean și a lui Marius Isac.

Viceprimarul a postat pe pagina sa de Facebook un material aspru, ca replică la un comentariu făcut de primarul Borcean, în care nu înțelegea supărarea acestuia referitoare la rectificarea bugetară de sfârșit de an.

Marius Isac încearcă să-și dea singur răspunsuri la atitudinea primarului Caransebeșului:

„Oare pentru că Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a alocat 420 mii lei municipiului Caransebeș ?

Sau poate pentru ca prin Prefectura Caraș-Severin s-a făcut solicitarea, iar aceasta Instituție este în subordinea Ministerului Afacerilor Interne?

Sau poate pentru că noi, consilierii PNL susținem ideea de a aloca acești bani pentru plata utilităților la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș ?

Sau poate pentru că noi, consilierii PNL suntem majoritari în Consiliul Local Caransebeș ? Dar credem că și consilierii PSD de aceasta data vor fi de acord cu ideea noastră.

Sau doar pentru faptul că eu am anunțat alocarea sumei de către Guvernul PNL si faptul că vrem să alocăm suma la Spitalul Municipal?

Eu am venit cu directorul economic Irimia la domnul Primar în birou, unde se afla d-ul manager Cican discutând cine știe ce alte priorități. Am discutat împreună despre cum să completăm macheta. După ce domnul Irimia a dat telefoane la diferite instituții să afle detalii am stabilit ce dorim să rezolvăm – era vorba de utilități la o unitate școlară și la Spital. și în vară tot domnul Irimia a completat o machetă mult mai complexă.

Așa cum spune domnul ing. Adrian Cican sunt prea mulți angajați. Dar oare nu managerii numiți de domnul Felix Borcean – Mihaela Popovici si Octavian Dena au tot făcut angajări ? Oare nu pe vremea lor au crescut semnificativ datoriile spitalului ? Oare de ce sunt suspiciuni asupra îndeplinirii condițiilor de studii de catre cei doi ? Oare de ce sunt alte suspiciuni legate de angajări ?

Noi, consilierii PNL nu l-am împiedicat pe domnul Primar să-i numească pe Mihaela Popovici și Octavian Dena?!

Noi, consilierii PNL vom susține orice măsura rațională în favoarea bunei funcționari a Spitalului, având in vedere că pacienții sunt cetățeni ai Caransebeșului si ai zonei.

Uman, pot înțelege supărările domnului Primar care se pare a fost «refuzat» de mai multi foști «parteneri politici» … Chiar și ieri a fost părăsit de echipa PSD de la întâlnirile cu revoluționarii.

Dacă ne pierdem timpul în dispute pentru «întâietatea anunțării unui fapt» poate pierdem si posibilitatea de a efectua plățile în acest an.

Mulțumesc încă odată Guvernului Ludovic Orban, care deși a descoperit bugetul căpușat de PSD, a găsit resurse de a mai îndrepta într-o lună ce au stricat alții în 10.“

Elegant, Felix Borcean îi răspunde lui Marius Isaac: „Eu nu sunt supărat pe tine, știu că ești nevinovat și folosit împotriva mea. Te cunosc de patru ani și cumulat nu ai scris pe Facebook cât ai scris în aceste două zile. Deci nu ești tu autorul. Cât privește partea cealaltă cu mulțumirile adresate Guvernului Orban, trebuie să-ți spun că am primit și de la ceilalți bani pentru spital și nu doar atât, ci de șase ori mai mult și nu s-a mai făcut atâta tam-tam“.