Momente inedite pentru micuții din Băile Herculane

mos craciun herculane

Chiar dacă Moș Crăciun se pregătește de drumul lung din noaptea magică din Ajunul Crăciunului, el și-a găsit timp ieri, 22 decembrie 2021, să poposească în Băile Herculane pentru a se întâlni cu copiii de la grădiniță și de la școala primară din oraș.

„Împreună cu Primăria orașului Băile Herculane, Moșul s-a organizat astfel încât sa ofere fiecărui copil un mic cadou pentru că a auzit că au fost cuminți, au învățat bine și i-au ascultat pe părinți.

„Mulțumim Nadina Party Bus, Mikey și Minnie Mouse pentru că l-ați adus pe Moș Craciun la Băile Herculane și ați adus zâmbete și bucurie copiilor din orașul nostru! Mulțumim de asemenea angajaților primăriei, ai grădiniței ”Floare de Colț” și ai școlii primare din Băile Herculane care l-au ajutat de câteva zile pe Moșul să aranjeze cadourile pentru cei mici și să-i organizeze sosirea! Astăzi cu toții am făcut o echipă minunată care a adus multă fericire copiilor din orașul nostru. Sărbători fericite tuturor!“, au transmis reprezentanții Primăriei Băile Herculane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + nine =