Mărşăluitorii reşiţeni, de 12 ori pe podium la Naţionalele de 20 de km

Ediția din 2020 a Campionatului Național de marș 20 km pentru seniori, tineret și juniori 1 a avut loc în weekend, pe stadionul „Iolanda Balaș Soter” din Bucureşti. Organizată de Federaţia Română de Atletism, întrecerea s-a desfăşurat în premieră pe stadion, cei 20.000 de metri fiind parcurşi prin efectuarea a 50 de tururi de pistă. Competiţia naţională a oferit mărşăluitorilor Reşiţei şansa de a-şi reconfirma valoarea şi buna pregătire. Sportivii de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa au urcat de 12 ori pe podiumul de premiere, bilanţul final al reşiţenilor fiind de cinci medalii de aur, cinci de argint şi două de bronz.

La individual, titlurile naţionale de seniori au revenit şi anul acesta sportivilor Narcis Mihăilă (CSU-CSM Reşiţa) şi Ana Veronica Rodean (CSU Alba Iulia-CSU Reşiţa). În competiţia individuală feminină, podiumul a fost completat de Mihaela Acatrinei şi Mihaela Puşcaşu, iar la masculin, vicecampion al ţării a devenit Marius Cocioran. La categoria tineret, Ionuţ Pleşu a cucerit aurul naţional, iar colegul său Remus Rădoi, şi-a adjudecat argintul. Tot la tineret, dar în întrecerea feminină, Loredana Cocoş a cucerit medalia de bronz.

Alte patru medalii au fost adjudecate în competiţiile echipelor. La seniori, echipa masculină formată din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Atila Balogh a devenit campioană naţională, iar cea feminină, în componenţa Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş, a cucerit argintul naţional. În sfârşit, două medalii au revenit echipei masculine de tineret, formată din Ionuţ Pleşu, Remus Rădoi şi Samuel Poliţă. Aceasta a devenit campioană naţională la tineret şi vicecampioană a ţării la seniori. Sportivii reşiţeni legitimaţi la CSU şi CSM Reşiţa sunt pregătiţi de antrenorii Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu şi Marius Cocioran.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − four =