Luptătorii Centrului Naţional de juniori mici se pregătesc pe Litoral

micii luptatori pe litoral

Cei mai buni luptători români din categoria juniorilor mici desfăşoară în această perioadă un stagiu de pregătire centralizată pe Litoral. Cantonamentul de 10 zile are loc sub coordonarea antrenorului Florin Dinţă, care face parte din colectivul tehnic al Centrului Naţional din municipiul Reşiţa.

„Am venit aici cu unsprezece sportivi, dintre care cinci sunt chiar de la Reşiţa. Este vorba despre Gabriel Radu, Cosmin Roman, Brian Techerean şi Giovani Ciopragă, care sunt legitimaţi la CSM Reşiţa, şi Andrei Bărbulescu, care este sportivul grupării CSS Reşiţa. Lotul este completat de doi sportivi de la Amara, doi de la Cluj, un sportiv de la Deva şi unul de la Timişoara”, a precizat antrenorul Florin Dinţă.

Stagiul de la Costineşti se derulează în intervalul 20-31 august, iar ulterior cei mai buni juniori mici ai României vor continua pregătirea în centrul naţional din urbea de pe Bârzava. De pregătirea cadeţilor de top ai României se va ocupa, ca şi în anii trecuţi, antrenorul emerit Adrian Dacica, asistat de tehnicianul Florin Dinţă.

Luna septembrie aduce şi primele competiţii de după pandemie. Din păcate, contactul direct între luptători nu e permis nici acum, dar Federaţia a decis să organizeze sub o formă inedită campionatele naţionale ale tinerelor speranţe.

Întrecerile adresate luptătorilor din categoria U15 şi mai mici se vor desfăşura la Constanţa, între 7 şi 12 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 8 =