Luând Caraş-Severinul la pas, Sorin Grindeanu îşi anunţă reintrarea în PSD

Sorin Grindeanu7

Actualul director al ANCOM anunță de acasă, din Caraș-Severin, că a decis să reintre în lupta politică și chiar să candideze la Congres pentru o funcție de conducere în PSD. Automat, Sorin Grindeanu va pierde funcția de la ANCOM odată cu intrarea în partid.

Acesta se află de ieri în județul Caraș-Severin, unde a discutat deja cu filialele PSD din Băile Herculane și Mehadia și s-a fotografiat cu candidații din partea PSD la primăriile acestor localități.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu și Gabi Firea… sunt mulți. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toți și e un moment în care toți trebuie să punem umărul și nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat astăzi Sorin Grindeanu pentru Express de Banat.

Tot pe seama lui Sorin Grindeanu este pusă și anunțarea sprijinului pentru Felix Borcean din partea PSD Caransebeș, sprijin confirmat chiar de actualul primar.

Felix Borcean a ținut să precizeze, însă, că el este susținut de către PMP și PSD, dar că nu s-a înscris în niciun partid, ci va candida independent, susținut de către aceste partide care nu-și vor pune candidat pentru Primăria Caransebeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + seven =