Delegația Spitalului Județean Reșița a participat la decernarea „Romanian Healthcare Awards“

reprezentati spital

Ieri-seară, la București a avut loc Gala Romanian Healthcare Awards, cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Spitalul Judetean de a Urgență din Reșița a fost nominalizat la categoria „Spitalul anului“, cu proiectul ”SOLIDARITATE ÎN O SUTĂ DE ZILE – renovare prin donații și voluntariat”, unde a ajuns în finală și „Medicul anului”, Raluca Cornean, medic specialist hematolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, cu proiectul ”Reabilitarea Compartimentului de Hematologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița”.

„Nominalizarea la ambele categorii aduce pe harta spitalelor din țară Spitalul din Reșița și Caras-Seveti alături de instituții consacrate, fapt care nu poate decât să ne bucure. Aseară, a fost un moment de onoare și bucurie, alături de colegii din alte spitale, care deși aflați în competiție si-au exprimat bucuria de reîntregire a eșichierul sanitar. Pentru toate lucrurile bune și frumoase petrecute în ultima perioada în spitalul reșițean se cuvine să mulțumim tuturor celor implicați în renovarea de la Staționarul 2 și 3 și să ne bucurăm că am înțeles cu toții că virtutea perfectă este dată de trei lucruri: gravitatea lucrurilor, generozitatea sufletului și sinceritatea față de semeni. Prin bunătate și eleganță se poate realiza totul, mai ales ceea ce nu pot obține unii prin forță, bunătatea fiind cea mai frumoasă parte a caracterului unui om și constă în faptele lui mari sau mici, nenumite sau amintite, dar asupra cărora și-a lăsat o parte din suflet!“, a declarat Alina Stancovici, managerul Spitalului de Urgență Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =