Echipa liberală condusă de Romeo Dunca, mereu în mijlocul oamenilor!

Echipa liberală condusă de Romeo Dunca, mereu în mijlocul oamenilor!

Miercuri, 16 septembrie, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca, împreună cu Magda Lungu, candidata PNL la primărie, s-au întâlnit din nou cu cetățenii din orașul Otelu Roșu. Oamenii întâlniţi și-au exprimat nemulțumirile faţă de actuala conducere a orașului și a județului.

Cu această ocazie, Romeo Dunca a subliniat faptul că în timpul mandatului sau vor fi eliminate hoția și neglijenţa. Magda Lungu, actualmente consilier al viceprim-ministrului, a găsit soluții de finanțare pentru proiectele de dezvoltare a orașului. Din echipa liberală care s-a aflat miercuri pe teren au făcut parte şi candidaţii la consilieri judeţeni Marius Besliu, Ovidiu Rădoi şi Dumitru Rujan.

Cu o zi înainte, marţi, 15 septembrie, Romeo Dunca, împreună cu Ovidiu Radoi, secretarul general al Filialei şi candidat la un loc de consilier judeţean, au fost prezenţi în localităţile Cărbunari şi Padina Matei – comuna Gârnic. În discuţiile avute cu cetăţenii din zonă s-a abordat problema drumului judeţean Ciuchici-Sasca Montană-Carbunari-Padina Matei. Starea deplorabilă a acestui drum se datorează dezinteresului actualei conducerii a Consiliului judeţean. La Padina Matei, o altă problemă importantă este lipsa canalizării.

Cu această ocazie, şi-au prezentat proiectele şi candidaţii la funcţia de primar Ignat Andreea, la Cărbunari, şi Piecec Ventel, la Padina Matei – comuna Gârnic.

Echipa liberală condusă de Romeo Dunca, mereu în mijlocul oamenilor!

(P.E.)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 20 =