La ora actuală, Colegiul Național Mircea Eliade din Reșița are cea mai performantă sală de sport

sală sport

Ioan Popa,primarul Reşiţei a semnat astăzi, 29 mai, procesul verbal de recepţie a lucrării la noua sală de sport ce va fi folosită de elevii de la Colegiul Naţional Mircea Eliade din municipiu.

O investiţie de peste şase milioane de lei, ce a fost finalizată în doi ani şi jumătate. Defapt, toată zona a fost adusă la un standard civilizat, trotuarele şi o parte din carosabil au fost refăcute şi au fost aduşi şi arbori ornamentali pentru a înfrumuseţa locul. Conform primarului, tinerii vor putea utiliza sala începând cu anul şcolar 2019-2020.

„Prima impresie este că arată mai bine decât mă așteptam și din punct de vedere estetic, dar și din punct de vedere al dotărilor. Sala are încălzire în pardoseală, are climatizare pe timp de vară, are vestiare suficiente dotate cu dușuri, o tribună, deci putem să organizăm și competiții la care să vină părinți și să vadă evoluția copiilor. Sunt foarte mulțumit de lucrare, singura preocupare pe care o am acum și transmit pe calea asta un mesaj către cei de la Mircea Eliade care vor prelua în folosință această sală, să se gândească de pe acum, din toamnă să aibă 2-3 oameni capabili să folosească corespunzător tehnologia de ultimă oră cu care a fost dotată sala”, a spus Ioan Popa.

Licitația pentru realizarea lucrărilor la sală a fost câștigată de o firmă din Buzău, iar subcontactant a fost o fimă din Reşiţa, Cristicons, iar partea electrică a fost realizată tot de o firmă din oraş.