La Caransebeş, va fi reabilitat locul de joacă din Parcul Dragalina

locuri joaca 2

În vara anului trecut, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, declara că pe masa sa a ajuns o scrisoare cu peste 100 de semnături, în care se solicită primăriei reamenajarea Parcului „Gen. Ioan Dragalina”. Potrivit declaraţiilor edilului, în Parcul „Gen. Ioan Dragalina” va fi totul nou. Conform proiectului, vor fi schimbate toate aparatele, nisipul va fi înlocuit cu tartan, va exista zonă de fitness, astfel că şi părinţii şi copiii se vor bucura de noile amenajări, şi, cu toate acestea, terenul din Parcul „Dragalina” nu-şi va schimba nici forma, nici suprafaţa.

Zilele trecute, Felix Borcean a venit cu o serie de noutăţi privind acest obiectiv, declarând că, în viitorul apropiat, câştigătorul licitaţiei pentru executarea lucrărilor, firma Atlas Sport din Târgu Mureş, va veni la Caransebeş pentru a se apuca de treabă, valoarea investiţiei fiind de 180.000 de lei.

„Mai avem în vedere şi reabilitarea locului de joacă din Parcul «Teiuş». Practic, acesta şi cel din Parcul «Dragalina» sunt cele mai importante locuri de joacă, pentru că toată lumea vine ori la unul, ori la altul. Am văzut foarte multe comentarii conform cărora la Caransebeş nu sunt locuri de joacă. Ba sunt, se ştie foarte bine că am amenajat cinci asemenea obiective în cartierele municipiului, dar probabil că nu sunt atât de populare printre locuitorii care îşi aduc copiii doar în centrul oraşului. Poate nu ştiu unde sunt celelalte, sau poate nu am făcut noi destulă reclamă”, a spus edilul.