La Caransebeș, 20 de șahiști s-au aliniat la start în sala de festivități a Casei Municipale de Cultură

La Caransebeș, 20 de șahiști s-au aliniat la start în sala de festivități a Casei Municipale de Cultură

Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin a organizat sâmbătă, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeș, în sala de festivități a Casei Municipale de Cultură, ediția 2021 a Campionatului Municipiului Caransebeș. Competiția, derulata în cadrul proiectului „Promovarea activității șahiste în municipiul Caransebeș“ a aliniat la start 20 de jucători, singura excepție notabilă fiind Tamaș Christian Arrydan.

„La final, după lapte runde s-a impus meritat Tunaru Alexandru urmat de colegul său Suciu Dinu Simi și Frenț Iosif Gruia. La seniori 55 ani locul I Fometescu Marcel, la 60 ani locul I a fost ocupat de Cornian Iancu, iar la categoria 65 ani locul I i-a revenit lui Rain Ioan. La juniori s-a impus surprinzător, dar meritat, Budaca Sladia Manuela, urmată de fratele ei Budaca Sergiu Florin. De asemenea, la categoria juniori 14 ani, locul I a fost ocupat de Grecu Bogdan Andrei., iar la juniori 10 ani de Cotoșpan Daria Ioana. Cei mai merituosi din participanți au fost răsplătiți cu premii în bani, cupe, medalii și diplome“,a declarat Mihai Bolintiș, președintele Asiociației Județene de Șah.

În ceea ce privește competiția organizată cu ocazia Zilei Naționale, 21 de jucători de toate vârstele și categoriile de clasificare s-au aliniat la start. La final s-a impus Mihai Bolintiș cu șase puncte din șapte urmat de un grup de jucători cu cinci puncte. Aceștia sunt Vuița Trifu, Tamaș Christian Arrydan.

Korcsek Alexandru David s-a impus în intrecerea juniorilor, fiind urmat de Olteanu Raul Ionuț., iar la junioare Chilicean Silvia Mara s-a impus în fața surorii sale Andreea Teodora. Locul I juniori 14 ani a fost ocupat de Stîngu Alin, juniori 12 ani, Guțu Cătălin, Vlad Aurelian urmat de Văduva Ion-Valentin. La copii 10 ani locul I a fost obținut de Turi Patrick Andreas urmat de Costiș Alessia Andreea, iar la categoria de 8 ani, de Șerban Carolina

Locul I jucători de categoria I a revenit sportivei Munteanu Luminița Dana, jucători până la categoria a II-a, Rususlescu Iosif, la CIV<1150 Boșcu Tudor. La veterani s-a impus Stroescu Gheorghe urmat de Calomfirescu Ioan, Nichita Ionel-Doru, Dumitriu Cătălin și Crăciun Marin. Pentru efortul lor premianții au fost recompensați de Asociatia Județeană de Șah cu cupe, medalii și diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + three =