La Bocșa, 97 de cupluri au fost premiate pentru cei 50 de ani de căsnicie

premii bocsa

În perioada 6- 9 decembrie 2022, la Bocșa, 97 de cupluri care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie, au fost premiate cu o Diplomă de Fidelitate, un trandafir și un plic în care s-a regăsit suma de 1.000 lei.

Mirel Pascu, edilul orașului spune că: „ Am inițiat acest proiect cu gândul la seniorii noștri, în semn de respect și gratitudine pentru munca lor de-o viață în orașul Bocșa și pentru modelul de căsnicie oferit tinerilor. Cu acest prilej, în data de 9 decembrie am organizat un eveniment cultural-festiv la care au fost invitate să participe cuplurile premiate. Însă, nu toate familiile au putut fi prezente la acest eveniment. Pentru a primi premiul în siguranță, în perioada 6 – 8 decembrie m-am deplasat personal la domiciliul fiecărei familii premiate – la 52 de cupluri – și le-am oferit diploma, trandafirul, banii și alese felicitări“.

Proiectul continuă și în anul 2023, tot ce trebuie să facă persoanele în cauză este să depună o cerere la Registratura generală a Primăriei Orașului Bocșa, iar documentele necesare sunt copii după certificatul de căsătorie și cărțile de identitate (CI sau BI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =