La Băile Herculane începe Festivalul Internaţional de Folclor „Hercules“

HERCULES

Începând de astăzi şi până vineri, 8 iulie, în Piaţa Hercules din stațiunea Băile Herculane, de la ora 19.00, are loc Festivalul Internaţional de Folclor „Hercules“, organizat de Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Băile Herculane. Festivalul reunește formații și ansambluri folclorice din România, Turcia, Georgia, Mexic, Serbia, dar și formații ale minorităților naționale din Caraş-Severin.

Autorităţiile locale au anunţat că pe perioada evenimentului programul serviciului de transport a fost prelungit până la ora 23.00. De asemenea, au fost instituite restricţii, pe tronsonul de întoarcere dinspre Biserica Catolică spre podul de piatră va fi circulaţia închisă. Se va putea circula în Piaţa Hercules pe sens unic de la podul de piatră înspre Hotel Roman, întoarcerea fiind permisă doar pe drumul forestier. Parcarea pe acostament în zona evenimentului, pe lângă Hotelul Apolo, nu va fi permisă, excepţie fac doar mijloacele de transport puse la dispoziţia artiştilor.

Organizatorii apelează la spectatori să vină la eveniment din timp, de preferabil să parcheze în apropierea hotelului Cerna, pentru a evita neplăcerile. Pe durata festivalului se vor organiza expoziții de produse tradiționale cu vânzare, de produse gastronomice delicioase, va fi o atmosferă de sărbătoare, așadar toate motivele să vă petreceți fiecare seară de festival în Piața Hercules.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − thirteen =