Kosheen vine la Timişoara la cea de a V-a ediţie a R:EVOL:UTION 2019

REVOLUTION KOSHEEN 2

Lista trupelor ce vor concerta la Timişoara între 8 și 10 august cu ocazia celei de a cincea ediție a R:EVOL:UTION festival a fost completată cu cei de la Kosheen. Noutatea de anul acesta este că festivalul areo nouă locaţie, dar aceeași energie uimitoare. Astfel, la noua locaţie, Liceul Silvic din Timișoara, vor fi amplasate 10 zone și scene de festival. Kosheen, celebra formație electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe Main Stage a festivalului. Vocea ușor de recunoscut a solistei Sien Evans vine pentru prima dată în Timișoara alături de formație, într-un show live remarcabil și hituri de neuitat precum „Catch”, „Hide U”, „Suicide”, „Empty Skies” și multe altele.

Organizatorii precizează că pentru cei care iubesc sunetul electronic, celebra scenă Electric Apex are plăcerea să găzduiască cea mai bună selecție de DJ români și reprezentații live: Amorf live, Atipic showcase (Arapu, Mihigh, Vincentiulian, Priku), Livio & Robi și Prâslea.

„Gaia Trance Zone va oferi sunetul psihedelic deja cunoscut, cu decorații fenomenale în culori fluorescente irezistibile. Combinația perfectă dintre artiști sârbi și români — precum Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma and Zenesis — va oferi vizitatorilor o experiență cosmică!“, au transmis reprezentanţii festivalului. Biletele EARLY BIRD sunt disponibile la doar 79 de lei pentru trei zile de festival.