Ion Spânu: „Nu vom boicota noul guvern, dar nici nu-l vom vota“

SPANU M

Liderii Pro România nu îşi ascund intenţiile referitoare la viitorul politic românesc. Chiar dacă au avut un merit considerabil în privinţa căderii Cabinetului Dăncilă, oamenii lui Victor Ponta continuă să spere la un PSD mare, din care vor face şi ei parte într-o bună zi, dar din care să dispară câteva personaje gen Viorica Dăncilă.

„Mulţi se întreabă de ce nu dorim să intrăm la guvernare, mai ales că, prin voturile noastre la moţiunea de cenzură, am contribuit la caderea guvernului. Noi suntem un partid de centru-stânga, cu obiective ce ţin de electoratul nostru, spre deosebire de PNL care e un partid de centru-dreapta, aşa cum se defineşte el“, mărtuuriseşte deputatul Pro România de Caraş-Severin, Ion Spânu.

Parlamentarul mai spune că PNL trebuie să-şi asume guvernarea şi să găsească soluţii pentru ca toate partidele de pe partea dreaptă a eşicherului politic să.şi dea mâna pentru investirea noului executiv.

„Nu vom boicota formarea guvernului PNL, dar nici nu-l vom susţine la vot. Este de datoria partidelor de centru-dreapta – PNL, USR, PMP, UDMR şi cărora se adaugă Minorităţile să facă front comun. Împreună, deţin voturile necesare formării unui guvern nou“, a mai spus Spânu.