Ion Mocioalcă: „Aşa ia apă barca PSD-ului în Caraş-Severin“

MOCIO ŞI IONICĂ DRAGOMIR

Disputa dintre PSD şi Pro România în privinţa migrării social-democraţilor spre partidul condus de Victor Ponta şi invers, continuă în Caraş-Severin. Dacă în urmă cu câteva zile scriam despre trecerea coordonatorului zonal al Pro România, Eugen Barîngă, la PSD Oţelu Roşu, astăzi vorbim de un consilier comunal PSD din Armeniş care a semnat adeziunea la Pro România.

Deputatul Ion Mocioalcă, fost preşedinte al PSD Caraş-Severin până acum câteva luni, anunţă că Ionică Dragomir, consilier PSD în Armeniş, a demisionat din partid pentru a se înscrie în Pro România, formaţiune politică la care Mocioalcă este secretar general.

„Ionică Dragomir şi-a dat demisia, sătul de politica PSD, şi a ales să ni se alăture. El va fi coordonatorul Pro România la Armeniş, având sarcina de a aduna în jurul său cât mai mulţi membri şi susţinători. La cum îl cunosc, am convingerea că într-un timp scurt va înfiinţa o organizaţie la nivelul comunei. Vedeţi, aşa ia apă barca PSD-ului în Caraş-Severin. Cu muncă multă şi răbdare, vom creşte numeric de la o zi la alta. Anul viitor, vom merge cu Ionică Dragomir la alegerile pentru Primăria Armeniş“, ne-a mărturisit deputatul Ion Moicioalcă.