Ioan Dragomir este noul prefect al județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu rămâne subprefect

dragomir

În ședința de astăzi a Guvernului au fost aprobate numirile în funcție pentru Ioan Dragomir, Cristian Gâfu și Alin Muntean Cuzma, noua echipă de la conducerea Instituției Prefectului Caraș-Severin. Astfel, s-a decis eliberarea din funcție a lui Cristian Gâfu și numirea lui Ioan Dragomir în funcția de prefect al județului.

„Astăzi au fost aprobate hotărârile de guvern privind: eliberarea domnului Nechifor Dan din funcția de prefect al județului Botoşani, eliberarea din funcție a domnului Gâfu Cristian din funcția de prefect al județului Caraș Severin, eliberarea doamnei Paraschivescu Emilia din funcția de prefect al județului Teleorman și eliberarea domnului Fârtat Sebastian din funcția de prefect al județului Vâlcea. Totodată, astăzi, prin hotărâre de guvern a fost eliberat din funcție domnul Bognar Iosif-Attila din funcția de subprefect al județului Caraș Severin. Patru numiri de prefecți, vă spuneam: domnul Cornilă Sorin numit prefect al județului Botoșani, domnul Dragomir Ioan numit prefect al județului Caraș Severin, domnul Epure Haralambie numit prefect al județului Teleorman și domnul Oprea Mihai numit în funcția de prefect al județului Vâlcea. Alți trei subprefecți numiți astăzi: domnul Gâfu Cristian subprefect al județului Caraș Severin, domnul Muntean Alin Cuzma în funcția de subprefect al județului Caraș Severin și doamna Chilat Crina Fiorela numită prin Hotărâre de Guvern subprefect al județului Maramureș“, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, la finalul ședinței de guvern.

Organizația județeană PSD a înaintat nominalizarea fostului șef al Finațelor Timișoara, Ioan Dragomir, despre care deputatul Silviu Hurduzeu a declarat că „este vechi membru PSD și mai mult decât atât un om cu o experiență foarte mare în administrația publică“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − one =