Ioan Dimcea din Zorlenţu Mare a aniversat un secol de viaţă alături de cei din M.A.I.

54729161 2350984008513408 7903262376131035136 n

Veteran al celui de al Doilea Război Mondial, Ioan Dimcea din comuna Zorlenţu Mare a împlinit ieri, 19 martie, un secol de viaţă. Cărăşeanul şi-a serbat ziua alături de familie, dar şi de prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, împreună cu reprezentanţi din conducerea structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Centrului Militar Judeţean, Asociaţiei Naţionale a Veteranilor şi Văduvelor de Război Reşiţa şi primarul comunei Zorlenţu Mare.

Ioan Dimcea a spus musafirilor că viaţa sa nu a fost deloc uşoară, dar cei 100 de ani i-a trăit demn, iar atunci când războiul i-a ameninţat ţara nu a stat prea mult pe gânduri când a fost chemat să plece pe front.

Vizibil emoţionat de faptul că în curtea sa din Zorlenţu Mare au fost prezenţi invitaţi de seamă, s-a bucurat enorm pentru fiecare felicitare. În dar a primit tricolorul oferit de reprezentantul Centrului Militar Judeţean, iar primarul comunei i-a înmânat o diplomă de onoare. La final, toţi cei prezenţi la acest deosebit eveniment au gustat din surpriza dulce pregătită special pentru Ioan Dimcea, un tort aniversar.