Primarul Torma a semnat contractul pentru reabilitarea a 13 kilometri de străzi

Adrian Torma e1601628579937

Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, a semnat ieri la București contractul „Reabilitare și modernizare străzi în orașul Moldova Nouă“. Este vorba de o investiție în valoare de 23.236.197 de lei, echivalentul a aproape 5 milioane de euro. Contractul se derulează prin Comisia Națională de Strategii și Prognoză, în calitate de autoritate gestionară a Fondului de Dezvoltare și Investiții.

Primarul Torma ne-a mărturisit că această finanțare este consecința eforturilor depuse de-a lungul celor trei ani de mandat.

Proiectul presupune modernizarea infrastructurii rutiere pe aproximativ 13,9 km, în toate cartierele orașului Modova Nouă.

„Suntem în faza de licitație, proiectare cu executare și sper ca din primăvara anului 2020 să începem lucrările.
Și tot ieri dimineață,  am avut o întâlnire foarte importanta cu privire la dezvoltarea unui parc eolian în zona Moldova Nouă, investiție  care va aduce beneficii importante bugetului local.
Trebuie sa mulțumesc deputatei Luminița Jivan pentru tot ajutorul oferit și sunt convins că acesta este doar începutul unor proiecte mari pentru Moldova Noua, Clisura Dunării și Caraș-Severin“ ne-a mai spus primarul Adrian Torma.