Inspecție de la Consiliul Județean pe DJ 608 Plugova (DN6)–Globurău-Costiș-Borugi-Cornereva-Obița-Rusca (DN6)

drum dn6

Ieri, 17 octombrie 2023, a avut loc o vizită în teren pe DJ 608 Plugova (DN6) – Globurău – Costiș -Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6) la care au participat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, vicepreședintele Ovidiu Rădoi, precum și responsabilii cu implementarea proiectului DJ 608.

Potrivit Consiliului Județean Caraș-Severin, tronsonul de drum supus modernizării, cu o lungime de aproximativ 41 kilometri, este aproape de final, având un progres fizic realizat de aproximativ 80%.

În urma controlului din teren, Romeo Dunca a ținut să precizeze: ”Modernizarea și întreținerea drumurilor județene la standarde cât mai bune este o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin. Astfel, asigurăm condiții mai bune și siguranță în trafic pentru cetățeni. Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități și creăm condiții de dezvoltare economică și turistică a județului din Caraș-Severin. Până la finalul lunii noiembrie lucrările de asfaltare vor fi finalizate în proporție de 95%. Problemele care au apărut, pe măsură ce lucrările s-au derulat, au fost în intravilanul localității Plugova unde lucrările de apă și canal executate nu sunt în graficul promis și o serie de documente promise de primăriile localităților, dar care nu au ajuns la DDJ, tot pentru lucrări de apă și canal pe raza localităților de pe traseu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =