50.000.000 lei pentru drumul de legătură dintre Govândari și Centrul Reșiței

drum mociur

50.000.000 lei investește Primăria Reșiței pentru construirea drumului de legătură dintre Govândari și centrul municipiului, din zona Mociur.

Potrivit administrației locale, acest traseu va fi cea mai rapidă opțiune șoferi, proiectul de introducere a tramvaiului reducând principalele bulevarde doar la o singură bandă de circulație. „Acum se intervine la terasament, se introduc conductele pentru canalizare și se fac săpăturile necesare pentru introducerea pilonilor de susținere pentru podurile cuprinse în proiect“, a declarat Ioan popa, primarul Reșiței.

Conform proiectului urmează reamenajarea intersecţiei dintre Calea Caransebeşului şi strada Căminelor; lărgirea străzii Căminelor la trei benzi; drum cu 2 benzi cu intrare din b-dul Muncii și 2 poduri peste Bârzava; drum cu patru benzi, în lungime de 1,5 kilometri; drum nou de legătură între strada cu patru benzi de circulaţie şi strada Ţerovei; un pod peste pârâul Govândari și două poduri rutiere peste râul Ţerova; peste o sută de stâlpi de iluminat public și rețea canalizare nouă.

Toate acestea ar trebui să fie gata la finalul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − ten =