În Caraș-Severin se scot la concurs posturile vacante de director şi de director adjunct în învăţământul preuniversitar

cancelarie

Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraș-Severin anunţă organizarea concursului pentru ocuparea celor 119 de posturi vacante de director şi 26 de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Concursul se organizează în temeiul Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată cu Ordinul M.E. nr. 4597 din 06.08.2021, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicaţia informatică dedicată şi trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute în articolul 8 din Metodologie. Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată, se face în perioada 15 septembrie 2021-26 septembrie 2021.

Proba scrisă va avea loc în data de 15 octombrie 2021. Desfăşurarea probei de interviu va avea loc în perioada 15 noiembrie 2021-8 decembrie 2021. Metodologia de concurs, cu anexele sale, fişele posturilor pentru director şi pentru director adjunct, lista funcţiilor vacante, perioada de înscriere şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul şi pe site-ul I.Ş.J. Caraș-Severin: https://www.isjcs.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 17 =