În Caraş-Severin, 248 de unităţi de învăţământ sunt în scenariul verde

elevi in clasă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a decis ieri, scenariile de funcţionare ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Caraş-Severin, astfel că școlile și grădinițele din Caraşova, Măureni, Prigor, Sacu, Vărădia şi Vermeş vor funcţiona conform scenariului 1 (verde), având în vedere că incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infecţie cu SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 1 la 1.000 de locuitori.

În localităţile Constantin Daicoviciu, Forotic, Răcăşdia, unităţile de învăţământ vor funcţiona conform scenariului 2 (galben).

În total, la nivelul judeţului Caraş-Severin vor funcţiona 248 de unităţi de învăţământ în scenariul 1 (verde) şi 157 de unităţi de învăţământ în scenariul 2 (galben).

Ca o noutate, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în proximitatea unităţilor de învăţământ (pe o distanţă de 50 m faţă de unitatea de învăţământ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + twenty =