În doar trei zile, numărul şcolilor din Caraş-Severin care aplică scenariul galben a ajuns la 148

39 6560875e74d5c2610a0

În doar trei zile, numărul şcolilor din Caraş-Severin care vor aplica scenariul galben a ajuns la 148, de la 21. Aseară, în urma şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, s-a aprobat propunerea de suspendare a cursurilor unei clase din cadrul Colegiului Naţional „Traian Lalescu“ Reşiţa, până la data de 1 octombrie, una de la Liceului Teoretic „Tata Oancea“ Bocşa, ca urmare a confirmării unui elev infectat cu SARS Cov-2 în această clasă şi una la Liceul „Hercules“ din Băile Herculane. Pe toată perioada suspendării, elevii vor face cursuri online.

Prefectul a precizat că ţinerea sub control a răspândirii virusului şi implicit buna desfăşurare a activităţilor şcolare se poate realiza doar printr-un efort comun al cadrelor didactice, al instituţiilor statului dar mai ales al elevilor şi al părinţilor.

De asemenea, Cristian Gâfu a mai spus că se vor lua toate măsurile necesare şi că membrii CJSU se vor reuni de câte ori va fi nevoie pentru a se asigura că generaţiile de copii care frecventează şcolile şi grădiniţele vor putea beneficia de o copilărie cât mai normală, desfăşurându-şi activităţile didactice în scenarii cât mai blânde şi mai benefice pentru dezvoltarea normală a copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =