Împărțeală pesedistă a sumelor pentru buget: Reșița, în dezavantaj flagrant!

Ioan Popa

În ședința Consiliului Județean Caraș-Severin din 30 ianuarie, în care s-a discutat repartizarea sumelor destinate reechilibrării bugetelor primăriilor din județ, sumele au fost repartizate total inechitabil, este de părere primarul municipiului Reșița, Ioan Popa. Un exemplu este municipiul Reșița, care a primit doar 750.000 lei, în timp ce municipiul Caransebeș a primit trei milioane de lei.

După cum declară primarul, municipiul de pe Bârzava ar fi meritat poate de zece ori mai mult, raportat la populație și la procentul fiecărui partid politic din componența Consiliului Județean. „Împărțeala a fost făcută ca pe timpurile vechi, undeva la 90 la sută PSD și 10 la sută PNL, adică «luăm noi aproape tot și luați și voi niște firimituri»”, conchide primarul Popa într-o declarație făcută recent.

„Le-am transmis consilierilor județeni PSD cu domiciliu în Reșița că ar trebui să le fie RUȘINE pentru ce fac! Palma dată de ei nu o simt eu, o simt reșițenii, iar sabotarea constantă a Reșiței o să îi coste în alegeri!”, a mai adăugat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 3 =