Romeo Dunca: „Pericolul major, cel puţin la Caraş-Severin, este PSD-ul cu toţi verişorii şi aliaţii lui”

Romeo Dunca

Liberalul Romeo Dunca, candidatul PNL la președinția Consiliului Judeţean Caraș-Severin, vine cu un mesaj extrem de dur la adresa PSD și cere celor din Alianța USR Plus să-și dea mâna cu liberalii pentru a trage PSD-ul pe linie moartă.

„Părerea mea e că astăzi pericolul major, cel puțin la Caraș-Severin, este PSD-ul cu toți verișorii lui și aliații acestuia, care împreună au menținut județul în starea preluată de la răposatul Frunzăverde, adică în coada tuturor clasamentelor la realizări. Și în fruntea celor ce împart lucrări firmelor de casă.

Alianța USR Plus e un partid de dreapta si conține oameni care au cu totul alte orientări decât emanațiile vechilor comuniști păstoriți de eternul tătuc Iliescu. Sau de nepotul mătușii Tamara ori de colegul de breaslă al procurorului Panait luat de curent de la etaj într-o după-amiază toridă…

Cred ca e necesar si patriotic să unim forțele celor care doresc să facă ceva pentru țară și popor. Nu doar la Caraș. E nevoie de o astfel de alianța și pe plan național”, le transmite Romeo Dunca celor din Alianța USR Plus.

Candidatul liberalilor la președinția Consiliului Judeţean Caraș-SeverinAcesta sugerează chiar o alianță județeană între PNL și USR Plus și spune că trebuie făcute sondaje și trebuie ca ambele partide să susțină candidatul cel mai bine cotat, ceea ce, spune Dunca, ar fi un semn de maturitate și înțelepciune politică.

„La fel cum se impune înțelepciune și renunțare a unuia în favoarea celuilalt acolo unde sondajele arată clar diferență netă între candidații celor două formațiuni, PNL şi Alianța USR Plus. Așa cum de altfel ne recomanda la ultima ședință de Birou Județean de partid și dl ministru Vela, arătând exemplul de la primăria București. De neînțelegeri si încăpățânare fără suport electoral nu pot să profite decât cei care au fost si până acum şi au arătat tot ce știu.

Sper si rog pe această cale pe cei din Alianță să găsim înțelepciunea leilor care fac front comun atunci când hiena prăduitoare cocoșată de cat a furat dă semne de slăbiciune și să ne unim pentru a o strânge de gât. E util şi recomandat pentru a scăpa definitiv de ciuma roșie în județ”, mai spune Dunca.

Candidatul liberalilor la președinția Consiliului Judeţean Caraș-Severin anunță și primele măsuri luate de PNL în acest sens: conducerea PNL Caraș-Severin a comandat un sondaj masiv cu o firmă de renume național, care va arăta la finalul săptămânii cum se situează cele două formațiuni politice în județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 19 =