Grevă de avertisment în toate școlile în care există membri de sindicat ai Federației Sindicatelor Libere din Învățământ

greva

Potrivit edupedu.ro, ast[zi, 17 mai, ]n intervalul orar 11.00 la 13.00, va avea loc o grevă de avertisment în toate școlile în care există membri de sindicat ai Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), conform hotărârilor aprobate de conducerea FSLI, consultate de Edupedu.ro. Ieri, cele trei mari sindicate din învățământ au anunțat, în mod extraordinar, o conferință de presă comună despre declanșarea grevei și implicațiile ei.

„În data de 17 mai 2023 se desfășoară greva de avertisment în instituțiile și unitățile de învățământ unde există membri de sindicat ai Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, în intervalul orar 11:00-13:00”, se arată în documentele consultate de Edupedu.ro. O altă decizie vizează greva generală din data de 22 mai: „Se declanșează greva generală începând din data de 22 mai 2023, în instituțiile și unitățile de învățământ unde există membri de sindicat ai Federației Sindicatelor Libere din învățământ.”

71,29% dintre respondenții FSLI au votat pentru organizarea grevei generale, iar 14,74% nu sunt de acord. 13,97% nu și-au exprimat opțiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 11 =