Gimnastica reşiţeană rămâne în top! 22 de medalii cucerite la Naţionalele de la Ploieşti!

Cei mai buni gimnaşti ai României şi-au dat întâlnire zilele trecute la Ploieşti, acolo unde au avut loc Campionatele Naţionale ale seniorilor, juniorilor I şi juniorilor II. Puţin a lipsit ca Reşiţa să nu aibă reprezentanţi la această competiţie: din cauza unui caz de coronavirus, plecarea gimnaştilor din urbea de pe Bârzava a fost anulată într-o primă fază, dar s-a revenit asupra deciziei atunci când o a doua testare a demonstrat că era vorba despre un caz fals-pozitiv. Gimnaştii reşiţeni au plecat în ultima clipă, dar incertitudinile nu le-au afectat prestaţia sporrivă. Reprezentanţii şcolii reşiţene de gimnastică au avut evoluţii foarte bune, concretizate în final cu 22 de medalii. Un bilanţ peste aşteptări, recunoaşte antrenorul coordonator Robert Bălan.

“A fost foarte obositor, ţinând cont că imediat ce am ajuns, am intrat direct în sala de antrenament, după care au urmat două zile de concurs foarte grele.În urma finalelor, Reşiţa a reuşit să obţină un număr de 22 de medalii, un total pe care, sincer vă spun, eu nu l-am avut în obiective, având în vedere acest an atipic pentru pregătire. Am avut sportivi de la CSM Reşiţa care au avut evoluţii foarte bune. La seniori, Robert Pașca a obţinut şase medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz. El a fost foarte aproape de locul I la individual compus, dar ne-am bucurat şi pentru locul doi, ţinând cont că el a avut o ratare la bară fixă. Raul Șoica a cucerit două medalii de bronz, iar Gabriel Țîțaru a obţinut un bronz. Un total de 9 medalii pentru sportivii de la CSM Reşiţa. Sportivii mai mici, de la CSS Reşiţa, au obținut și ei evoluţii foarte bune. În principiu, au participat reşiţenii componenţi ai lotului de juniori, iar pe lângă ei a fost prezent şi Drăgulescu, care este la club. Să îi luăm pe rând: Felix Simion a câștigat șase medalii, trei de aur, două de argint și una de bronz, Robert Aioanei a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint și două de bronz, iar Andrei Titi a luat un argint şi un bronz. De asemenea, Richard Drăgulescu, urmându-l probabil pe tatăl său în viitor, a cucerit o medalie de bronz”, a declarat antrenorul Robert Bălan.

Dintre cele 22 de medalii intrate în palmaresul şcolii de gimnastică, 5 au fost de aur, 6 de argint şi 11 de bronz. Gimnaştii reşiţeni prezenţi la Ploieşti au fost pregătiţi şi însoţiţi de tehnicienii Robert Bălan şi Alexandru Avram.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =