„Ghetuțele lui Moș Nicolae” a ajuns la o nouă ediție

ghetute mos

Începând această săptămână și până pe data de 15 decembrie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează cea de-a șasea ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.

Noutatea de anul acesta este că alături de organizatori este și comunitatea Parohiei Ortodoxe Române Rostock din Germania, păstorită cu multă dragoste și implicare de către părintele paroh Nicolae-Negru Aman.

„Ne dorim să achiziționăm cât mai multe ghetuțe noi și să le oferim la cât mai mulți copii și tineri proveniți din medii și familii defavorizate, cu situații financiare precare din Caransebeș. Cei care doresc să sprijine acest proiect, prin donații sau sponsorizări în cadrul campaniei, au posibilitatea să se adreseze fie voluntarilor ATOR Banatul de Munte, filiala Caransebeș, fie preoților parohi implicați in proiect si să contribuie la achiziționarea unor perechi noi de ghetuțe, prin donații în bani, achitând contravaloarea unei perechi noi de ghete, 150 lei, direct sau prin viramente în contul bancar“, spun organizatorii tradiționalei campanii.

Mai mult decât atât, în data de 21 noiembrie, ora 16.00, la sediul ATOR din Reșița va avea loc un atelier special care va fi facilitat de Părintele Mihai, duhovnicul și mentorul asociației, care are o experiență bogată în astfel de inițiative, astfel că toți cei care vor să devină voluntari. „A fi voluntar într-o campanie umanitară nu este doar o oportunitate de a ajuta, ci și o oportunitate de dezvoltare precum și o experiență bogată. A ajuta alte persoane, a le înțelege nevoile și a le oferi o încurajare, este intenția noastră prin această campanie“, au transmis reprezentanții ATOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =