Fotbal și feminitate la Liceul Tehnologic din Berzovia

minge fotbal

Ieri, la Liceul Tehnologic din Berzovia a avut loc un turneu de fotbal feminin, destinat fetelor din ciclurile primar și gimnazial. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 10. La întrecere au participat trei echipe: Liceul Tehnologic Berzovia – fetele din clasele a IV-a și a V-a, Liceul Tehnologic Berzovia – fetele din clasele a VI-a și a VII-a și Școala Gimnazială Vermeș.

Cele trei echipe au fost coordonate de profesorii Bogdan Ionuț Bosioc și Flavius Nosal. Sistemul de joc a fost fiecare cu fiecare, pe durata a două reprize de câte 7 minute, cu pauză de cinci minute între reprize și meciuri.

Organizatorii nu au ținut însă cont de clasament, oferind diplome de participare tuturor fetelor care au luat parte la eveniment, iar cu sprijinul președintelui Asociației Sportive Școlare „Star” Berzovia, Liviu Brumar, toate fetele participante au primit, pe lângă diplome, pizza și sucuri pentru efortul depus. Arbitrajul a fost asigurat de eleva Camelia Cojocariu, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Tehnologic din Berzovia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 + 19 =