Fotbal, Liga a IV-a: Armenişul a murit în picioare la Caransebeş

magica armenis 6

În etapa cu numărul şapte a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, Magica din Balta Sărată a întâlnit-o sâmbătă, 19 octombrie, pe Foresta Armeniş, echipă care a început meciul cu opt jucători, cel de al nouălea intrând pe teren imediat după fluierul de start. Partida, în care gazdele s-au impus cu 6-0, s-a terminat înainte de scurgerea celor 90 de minute, din cauza accidentărilor suferite de formaţia oaspete.

Magica a deschis scorul în minutul 7, prin Dovlete, care a profitat de o minge respinsă în faţă de portarul oaspeţilor, Ruicu-Kozma, la un şut expediat de Jupnic.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 33, prin Valuşescu, care a şutat cu boltă de pe dreapta, de la 25 de metri, Ruicu-Kozma a reuşit doar să atingă balonul, deviindu-l în plasă.

După numai un minut, Godian a obţinut o lovitură liberă de la 25 de metri, de pe partea stângă, Badescu a centrat perfect, iar Bufanu, aflat la 8 metri, a trimis imparabil cu capul în plasă.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 40, tot în urma unei lovituri libere executate de Badescu, dar de această dată din apropierea centrului terenului, acesta pasându-i în adâncime lui Birtea, care a intrat în careu şi l-a învins pe Ruicu-Kozma cu un şut de la 10 metri.

A urmat o pauză cu… prelungiri, în timpul căreia oaspeţii i-au anunţat pe oficiali că au doi jucători cu întindere musculară. A fost chemat doctorul partidei, care a luat act de accidentări, însă, chiar şi în aceste condiţii, cei de la Armeniş au intrat pe gazon pentru repriza secundă.

După reluarea jocului, gazdele au mai înscris o dată în minutul 51, prin Neamţu, apoi în minutul 55, prin Vartic.

În minutul 58, F. Dragomir, de la oaspeţi, a suferit o accidentare gravă, care nu i-a mai permis să continue partida, el fiind nevoit să părăsească terenul, moment după care centralul Daniel Bistrian a pus capăt partidei.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, C. Maria-Mare, D. Birtea, C. Govoşdeanu (min. 46, A. Alexin), A. Bufanu (46, I. Vartic), P. Godian, Gh. Valuşescu, S. Dovlete, I. Jupnic (46, B. Neamţu), C. Pârvu, S. Badescu (46, Al. Ristache); rezerve: Al. Marian, V. Ştefaroi, I. Pasăre. Antrenor, Dan Doran.

Foresta Armeniş: I. Ruicu-Kozma, I. Velescu, P. Grozăvescu, F. Minda, F. Dragomir, Ş. Breşteanu, C. Ungur, A. Brumar, I. Dragomir. Antrenor, Nicolae Dragomir.

A arbitrat la centru Daniel Bistrian (Reşiţa), asistat la cele două linii de Claudiu Românu (Caransebeş) şi Petru Hamza (Caransebeş).

Observatori: Gheorghe Tiuch (Caransebeş) şi Florin Ştiube (Reşiţa).