Fotbal, Liga a III-a: Reşiţa a pierdut la Hunedoara şi a coborât trei locuri în clasamentul seriei a IV-a

CU SOIMII LIPOVA 17 NOV

După înfrângerea de ieri a liderului Şoimii Lipova în deplasarea de la Dumbrăviţa, 1-2 cu echipa locală ACS, fanii CSM Şcolar Reşiţa sperau într-o victorie a favoriţilor la Hunedoara, echipă din partea de jos a clasamentului. Un rezultat pozitiv care i-ar fi apropiat pe jucătorii antrenaţi de Leo Doană la un singur punct de lipoveni. Cum s-a întâmplat de atâtea ori în această ediţie de campionat, Reşiţa a demonstrat că nu se descurcă în faţa echipelor mici.

Înfrângerea de astăzi, coraborată cu victoriile obţinute de adversari, coboară Reşiţa de pe locul 2, pe 5 în clasamentul seriei a IV-a.

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Vlădia, Bactăr, Vadasis – Săulescu, Bresneni, Banac, Vădrariu – Toma, Staicu.

Au înscris: Tătulea, min. 43, şi Tecsi, min. 50, din lovitură de la 11 m, pentru CS Hunedoara, respectiv Toma, min. 72.

Despre meci, şeful grupării din Valea Domanului, Cristi Bobar, ne-a mărturisit: „Am avut şi ghinion, cu doi jucători titulari accidentaţi. Ene s-a rupt la încălzire, iar Vădrariu a fost schimbat de Săndescu în min.15.  Nu este o scuză, dar trebuie spus că am întâlnit o echipă solidă (clasamentul şi numărul de puncte acumulate până acuma spun cu totul altceva, n.r.), cu jucători care ştiu cu mingea. Un egal ar fi fost mai potrivit. Pe de altă parte, trebuie să fim cu picioarele pe pământ, nu putem câştiga peste tot, lotul nu ne permite acest lucru“.

Rezultate complete

Alba Iulia – Cetate Deva                           1-0

Millenium Giarmata – Cugir                   2-3

CSM Lugoj – Avrig                                     0-1

Dumbrăviţa – Şoimii Lipova                   2-1

CS Hunedoara – CSM Şcolar                     2-1

Chişineu Criş – Ghiroda şi Giarmata Vii  1-0

Lunca Teuz Cermei – Sebiş                         3-1

Industria Galda – Ocna Mureş                   4-1

Clasament:

  1. Şoimii Lipova  39 p; 2. Cugir  38p; 3. AC Dumbrăviţa  38 p; 4. Lunca Teuz Cermei  37 p; 5. CSM Şcolar Reşiţa  35 p…… 14. Cetate Deva 14 p; 15. CSM Lugoj 6 p; 16. Ocna Mureş 2 p.   

Foto: ARHIVĂ