Etapă nebună în seria a IV-a a Ligii a III-a la fotbal. Reşiţa se bate la promovare!

CU SOIMII LIPOVA 17 NOV

Cele mai mari surprize ale acestei ediţii de campionat au fost consemnate în etapa cu numărul 21, în care Şoimii Lipova, care a condus autoritar în acest campionat, a fost spulberată cu 5-1 în deplasarea cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund, a pierdut pe teren propriu cu 2- 3 în faţa echipei Cetate Deva, după ce în min. 85 oaspeţii aveau un neverosimil 3-0!

După aceste rezultate neaşteptate, Gloria Lunca Teuz Cermei a trecut pe primul loc, cu 42 p, Şoimii Lipova a coborât pe doi, cu 41 p, iar pe 3 se află CSM Şcolar Reşiţa, la egalitate de puncte, 41, cu Metalurgistul Cugir şi ACS Dumbrăviţa, aceasta a învins cu 2-1 în deplasarea de la Galda.

O etapă nebună, care aşează echipa din Valea Domanului într-o poziţie favorabilă în lupta pentru promovare în Liga a II-a. Depinde doar de jucători, antrenori şi conducători cum vor şti să gestioneze o astfel de oportunitate. Miercuri, reşiţenii vor întâlni în Valea Domanului echipa Metalurgistul Cugir, având posibilitatea de a se distanţa de aceasta la trei puncte şi, de ce nu? să treacă chiar pe primul loc, prin jocul rezultatelor.

Cristi Bobar, care a preluat echipa de poziţii de retrogradare, este rezervat când vine vorba de promovare: „Nu suntem favoriţi, pentru că lotul nostru este numeric mic, am promovat mulţi juniori. În iarnă aveam 12 jucători şi am adus alţi trei, în afară de cei împrumutaţi la alte echipe, Banac şi Săndescu. Suntem cu picioarele pe pământ, să fim modeşti şi să muncim mai mult. Favorite la promovare rămân Lipova şi Cugir, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să promovăm. Miercuri întâlnim Metalurgistul în Valea Domanului şi îi îndemn pe suporteri să vină în număr mare la stadion, să ne susţină“. (Foto: Arhivă)