Flavius Stoican a semnat cu CSM Reșița

Flavius Stoican

Flavius Stoican este noul antrenor al echipei CSM Reșița. Ioan Popa, primarul municipiului, a spus despre aces fapt: „Îi doresc succes și putere de muncă! La CSM Reşiţa va avea suportul şi liniştea necesară pentru a-şi pune în practică filozofia de joc. Are la dispoziţie un lot tânăr, cu 8 jucători sub 20 de ani care au arătat calitate, dar care au nevoie să primească încrederea necesară”.

Edilul a ținut să precizeze și faptul că apreciază munca depusă de Călin Cheregi, fostul antrenor al clubului, fără de care nu ar fi fost posibilă intrarea echipei în Liga II.

„Un semnal pozitiv pentru viitorul clubului îl dă şi Aquacaras SA. Aceasta se alătură Primăriei Reşiţa, în efortul de a susţine fenomenul fotbalistic din Banatul de Munte. Va finanţa clubul cu 100.000 lei pe lună pentru întreg sezonul competiţional 2023-2024. Mulţumesc lui Gheorghe Filipescu şi întregii echipe de la Aquacaraș pentru acest sprijin extrem de important. Nu vorbim doar de susținerea formației de fotbal din Liga II, vorbim de toate secțiile din cadrul CSM Reşiţa, cu 7 ramuri sportive şi peste 600 de tineri care practică diverse sporturi la clubul nostru”, a mai adăugat primarul Ioan Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =