Dacă fotbalul nu ar avea prelungiri… CSM Reşiţa – UTA 2-3 (0-2)

Dacă fotbalul nu ar avea prelungiri... CSM Reşiţa - UTA 2-3 (0-2)

Etapa trecută, rosso-nerii au pierdut la Bucureşti, în faţa echipei Metaloglobus, printr-un gol înscris în primul minut al prelungirilor. Astăzi, la prânz, reşiţenii au păţit la fel în meciul jucat în Valea Domanului cu Bătrâna Doamnă. Cu o execuţie de zile mari, foarfecă din afara careului, puţin lateral dreapta, Romario Moise a adus cele trei puncte pentru UTA.

Un meci început prost de gazde, cu acelaşi Romario Moise în prim-plan, mingea centrată de el în marginea careului mic al gazdelor a fost bâlbâită de Vasiu, iar căpitanul oaspeţilor, Ciprian Rus, a „şters“ cu capul mingea trimisă portarului Zimmemann şi a deschis scorul.

Reşiţa a reacţionat repede, Săulescu a şutat de pe partea dreaptă, portarul Iacob a respins în faţă, însă Coman a reluat pe lângă poartă.

Romario Moise, cel mai bun jucător de pe teren, a majorat scorul la 2-0, executând magistral o lovitură de la aproape 30 de metri, fără speranţe pentru „neamţul“ din poarta Reşiţei.

Repriza a doua începe cu un autogol semnat de Florin Ilie care a reluat în propria poartă mingea şutată din afara careului de Ehmann. Era min. 47, iar speranţele gazdelor renăşteau.  În min. 65, elevii lui Leo Doană au avut o dublă ocazie de a egala, prin Vasiu şi Săulescu, ultimul reluând în Şeroni, din 10 metri.

Pe acest fond al ofensivei gazdelor, care au profitat de pasul înapoi făcut de arădeni, avea să vină egalarea, Cioablă relund cu capul în gol mingea centrată de Danci.

La 2-2, reşiţenii au forţat desprinderea pe tabelă, dar a venit primul minut de prelungiri şi minunăţia de gol înscris din foarfecă de Romario Moise.

În urma înfrângerii de astăzi, CSM Reşiţa a coborât pe locul 16, retrogradabil, cu 15 p. Etapa următoare, va juca în deplasare la Călăraşi, cu fosta echipă de liga I-a, aflată două locuri mai sus în clasament, cu 16 p.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu – Săulescu, Poiană, Dani, Dat – Coman, Banac.

Au mai jucat: Breşneni, Cioablă, Vlădia.

UTA: Iacob – Andrei Rus, Şeroni, Fl. Ilie, Ioniţă – Miculescu, Isac, Romario Moise, Melinte – Buhăcianu, Ciprian Rus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •