Felix Borcean, despre Andrei Ungur: „Este prea micuţ, este ca un «şoricel» pentru mine“

26 SEPTEM e1553598744192

Disputele din Organizaţia PNL Caransebeş par să nu se mai termine, iar după cum decurg lucrurile ele vor continua până la alegerile locale din 2020 când, cu siguranţă, principalii „actori politici“ ai momentului nu se vor mai afla de aceeaşi parte a baricadei. Aceasta, în ciuda declaraţiei preşedintelui PNL Caransebeş, Andrei Ungur, cum că organizaţia pe care o conduce nu intenţionează să-l excludă din partid. În schimb, îi sugerează lui Felix Borcean să continuie ceea ce a început şi să plece de bunăvoie din PNL.

„Ca de fiecare dată, nu sunt cuvintele lui Andrei Ungur, iar cei care îl cunosc ştiu acest lucru. Sunt cuvinte şi expresii luate de la Marcel Vela, ca eu să-mi dau demisia, să pierd mandatul de primar. Doar la asta dovedeşte că se pricepe în acest moment. Face conferinţe de presă în primărie, ceea ce pe vremea în care Marcel Vela era primar, nu s-ar fi întâmplat ca un city manager să fi făcut aşa ceva. Nu mă supăr pe el şi nici nu-l mai iau în seamă. E  prea micuţ, e ca un «şoricel» pe lângă cel cu care mă confrunt de câteva luni. Eu nu am nicio miză cu ei, doar constat, vorba aceea, câinii latră, ursul merge, în timp ce eu îmi văd de ale mele“, mărturiseşte primarul Caransebeşului.

Felix Borcean se arată înţelegător faţă de atitudinea fostului său subordonat atât pe linie de partid, cât şi la primărie, spunând că nu-i va da replici lui Ungur pentru că i se pare o dispută disproporţionată, iar disputa sa nu este cu el, ci cu Marcel Vela.

Referindu-se la cei pe care îi numeşte „oamenii lui Vela“, Primarul Borceanu spune: „Dacă  le place să fie loiali şi lachei, este treaba lor. Eu le-am explicat că la prima mişcare greşită vor fi îndepărtaţi imediat şi nu vor valora nici cât o ceapă degerată în laţa liderului lor. Nu-i vorba doar de Andrei Ungur ci, în general, de toţi care îi cântă în strună. Pentru Marcel Vela oamenii nu contează nimic. Îşi atinge scopul şi sănătate bună. Şi mai ales cei tineri, că de asta şi-a făcut o echipă de tineri, «una specială, că tinerii reprezintă viitorul», când de fapt i-a ales pe cei care, într-un fel sau altul, au fost şi sunt legaţi de el ombilical. Eu le-am spus că nu vor conta deloc pentru Marcel Vela. “