Bilete în plus și vești noi despre programul festivalului Gărâna Jazz 2021

jazz-polonez-la-garana-jazz-festival

Din cauza noilor condiții de relaxare care presupun că la activităţile desfășurate în aer liber pot lua parte 1.000 de participanți, organizatorii Festivalului de Jazz de la Gărâna au suplimentat numărul abonamentelor. Astfel, 500 de bilete au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro.

„Avem noi muzicieni în line-up care au confirmat participarea! Multiplu premiat Grammy, pianistul britanic Bill Laurance va concerta cu trioul său duminică, 11 iulie. Din Franța, “Instrumental Artist Of The Year” la Victoires du Jazz 2020, pianistul Paul Lay va concerta miercuri, 7 iulie. Concertul Dhafer Youssef – Sounds Of Mirrors se va desfășura vineri, 8 iulie. Vincent Peirani și Émile Parisien nu vor mai concerta anul acesta la festival, urmând să fie programați într-o altă ediție“, au declarat organizatorii festivalului.

Schimbările de ultim moment survenite în program:
Miercuri, 7 iulie
Paul Lay Trio (Franța)Trygve Seim – Helsinki Songs (Norvegia, Estonia, Finlanda)Vasko Atanasovski Quartet (Slovenia)

Joi, 8 iulie
Gaia Cuatro (Japonia, Argentina)Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors (Tunisia, Italia, Brazilia)Avishai Cohen Trio (Israel, Azerbaidjan)

Vineri, 9 iulie
Francesco Bearzatti Tinissima Quartet (Italia)Shri & Bugge Quartet (UK/India, Norvegia, România, Israel)Nils Petter Molvær Band (Norvegia, Suedia)

Sâmbătă, 10 iulie
Helbock / Jansen / Studnitzky (Austria, Germania)Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch (India, S.U.A)

Duminică, 11 iulie
VanDerCris (România)Lars Danielsson Liberetto – Cloudland (Suedia, Franța, U.K.)Bill Laurance Trio (UK, Lituania)

Este permisă participarea la festival a persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, persoanele care pot face dovada unui test cu rezultat negativ RT_PCR în ultimele 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului). Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 m între participanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 10 =