Gărâna Jazz 2020 a anunţat numele artiştilor care vor urca pe scenă în august

Gărâna Jazz 2020 a anunţat numele artiştilor care vor urca pe scenă în august

Organizatorii celui mai apreciat festival, Gărâna Jazz, au anunţat că evenimentul va avea loc în acest an în perioada 6-9 august.

„Nu am renunțat nici o clipă să sperăm la reîntâlnirea noastră în această vară sub semnul jazzului, așa că am reconfigurat line-up-ul, astfel încât să vă propunem o ediție 100% europeană! Concertele vor avea loc pe o singură scenă, cea din Poiana Lupului. Am invitat exclusiv muzicieni europeni, date fiind condițiile restrictive de călătorie din această perioadă”, au precizat organizatorii.

Până în momentul de faţă pe lista artiştilor se află nume ca Rymden (Norvegia, Suedia), David Helbock Trio (Austria), Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania), Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța), Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania),  iar din România: Marius Pop Band, Emi Drăgoi Group și Van Der Cris.

Organizatorii mai spun că aşteaptă confirmări şi din partea Shri – The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda).

Biletele vor fi puse în vânzare pe bilete.ro într-un număr limitat, conform restricțiilor actuale privind numărul de persoane care pot participa la un eveniment în aer liber.  Vor exista doar abonamente pentru întreaga durată a festivalului, la prețul de 360 ron

Abonamentele deja achiziționate pentru festival rămân valabile pentru perioada 6-9 august 2020. În cazul în care nu puteți participa anul acesta, există posibilitatea de a folosi biletul la ediția din 2021 sau de a primi de la bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021. 

Gărâna Jazz Festival 2020 va fi prezentat de Bioclinica cu sprijinul Ministerului Culturii, Consiliului Județean Caraș-Severin, Consiliului Județean Timiș, Primăriei Timișoara, Institutului Polonez și Centrului Cultural German din Timișoara.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •