Eveniment online despre fondurile de coeziune

fonduri coeziune

PressHub și Viața Liberă organizează evenimentul online 2021 – Fonduri De Coeziune. Acesta va avea loc joi, 25 februarie, la ora 15:00.

În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție mai multe aspecte legate de fondurile de coeziune, vulnerabilitățile și oportunitățile legate de fonduri europene în accesarea și implementarea lor și cum poate fi crescută eficiența acestor fonduri.

Printre invitații prezenți la eveniment se numără Cristian Ghinea, ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Aida Liha Matejicek, şef de unitate (România) DG Regio, Ramona Strugariu, membră a Parlamentului European, Bogdan Rogin, expert pe Fonduri Europene, Marius Vasiliu, secretar de stat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Valeria Tudora, consultant achiziții publice, Eugenia Marin, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, și Claudiu Constantin Dumitrescu, procuror șef de serviciu al Secției a II-a din DNA, Serviciul de combatere a infracțiunilor de corupție împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Conferința este parte a proiectului Cohesion Policy Closer to Citizens, proiect co-finanțat de Comisia Europeană, prin DG Regio. (Foto: Finantare.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − sixteen =