Elevii din Caraş-Severin au început astăzi şcoala în condiţii speciale

IMG 1312

După şase luni de la declararea pandemiei de COVID-19, astăzi, 14 septembrie, mii de elevi din Caraş-Severin au început noul an şcolar. Aşa cum au fost anunţaţi, elevii au de respectat un nou program şi sunt nevoiţi să menţină distanţarea socială.

Lavinia Carina Pristavu, inspector şef al ISJ Caraş-Severin le-a transmis elevilor din Caraş-Severin un mesaj de încurajare tuturor tinerilor din judeţ.

„Dragi elevi, părinți, colegi, școala vă așteaptă! Poate că nu mai este aceeași de care v-ați despărțit în luna martie, poate că zâmbetul doamnei/domnului profesor din fața clasei stă ascuns sub o mască, dar, vă asigur, el există, pentru că cea dintâi calitate a dascălului este dragostea față de elevi. Această dragoste se revarsă asupra modului în care predă și în care își îngrijește clasa. Știu că ne vom răsplăti unii pe alții cu înțelegere, cu respect și cu zâmbetul care va străluci în priviri. De câteva săptămâni, toți colegii noștri muncesc din greu pentru ca spațiul școlii să fie un loc sigur, în care învățarea să se desfășoare în cele mai bune condiții. De aceea, vă rog să pășiți cu încredere spre școală, mâine, 14 septembrie 2020, când clopoțelul va suna repetat, pentru fiecare clasă.Să aveți un an școlar cu sănătate, cu putere, cu reușite! Să vă deschideți sufletele și mințile! Să găsiți ceea ce vă reprezintă și vă face fericiți! Nu vă temeți de provocări, înfruntați-le! Credeți în voi!“, a ţinut să oprecizeze Pristavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =