(PE) Romeo Dunca, președintele care poate reda cărășenilor județul Caraș-Severin!

Romeo Dunca 22
  • Eu nu vă promit decât un singur lucru: că o să fiu eu însumi, indiferent cât o să dea pesediștii în mine!”
  • Romeo Dunca: „Nu pot ei să dea în mine cât pot eu duce!”
  • Romeo Dunca: „Acum putem să scăpăm de cancerul ăsta al județului!

După patru ani în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca mai are nevoie de încă un mandat ca să realizeze tot ce și-a propus: ridicarea județului din groapa în care era lăsat de PSD în 2020. Primii patru ani au fost de făcut curățenie după gunoiul lăsat de foștii conducători ai Carașului. Iar următorii patru ar fi pentru prosperitate.

Romeo Dunca este hotărât să redea județul celor cărora li se cuvine, oamenilor din Banatul Montan. Dacă, prin absurd, PSD ar pune din nou mâna pe Consiliul Județean, șansele ca locuitorii acestor meleaguri să se bucure de înnoirea județului ar fi practic nule. Gândiți-vă că acum, când pesediștii nu dețin puterea executivă la județ, 80 de procente din timpul și energia pe care liberalii din forul județean le consumă sunt irosite pentru înlăturarea piedicilor pe care opoziția majoritară le pune oricărui proiect. O atitudine ostilă față de ceea ce vrea și știe să facă Romeo Dunca. Un liberal ce vine din zona privată, acolo unde a învățat cum se construiește un buget, cum să utilizeze banii corect, cum să aibă grijă de lucrurile bune, cum să performeze. Dacă ar prelua PSD din nou președinția CJ, efectiv ne-am întoarce în trecut.

Rezultatele lui Dunca din mediul privat stau mărturie că acesta știe să performeze. Tot de acolo știe și să muncească mult. Mult de tot. Așa se face că și în Consiliul Județean a știut să pună oamenii la treabă, treabă multă și în folosul oamenilor, al locuitorilor. A reușit să facă și economii. Dacă înainte bugetul județului era căpușat de pesediști, liberalul Romeo Dunca a venit și a înmulțit banii: a tăiat fonduri consumate aiurea, a rupt înțelegeri negre, care sifonau la greu banul public, a redus personalul în exces, a ținut salariile funcționarilor publici la limita decentă, neacceptând majorări nesimțite.

În același timp, președintele CJ Romeo Dunca a lucrat pentru oamenii din Banatul Montan care așteptau de 30 de ani ca liderii județului să îi respecte. A emis un număr dublu de certificate de urbanism, de autorizații de construire, a scris proiecte, a făcut rost de finanțări, a reparat drumuri, poduri. Și mai are de făcut, doar în aceste zile, de exemplu, aflându-se în faza de licitație lucrările de reparație a încă șapte drumuri județene.

Însă obiectivele de investiții derulate de administrația Dunca pe un teren de-acum asanat pot fi duse la bun sfârșit doar dacă liberalul mai are la dispoziție un mandat de încă patru ani. Doar așa, și având de partea lui o majoritate în CJ, poate scăpa județul de alde Știka, Crina ori Popovici, dușmanii bugetului, ai proiectelor făcute cu cap și cu bune-intenții. Doar așa avem garanția că aceștia vor putea fi anihilați. Iar Dunca este, în acest sens, de o franchețe dezarmantă: „Eu nu vă promit decât un singur lucru: că o să fiu eu însumi, indiferent cât o să dea pesediștii în mine! Nu pot ei să dea cât pot eu duce! Acum putem să scăpăm de cancerul ăsta al județului!

Împreună cu echipa liberală de consilieri județeni, primenită în viitorul mandat cu oameni de caracter, Romeo Dunca este singura opțiune reală de președinte CJ care poate reda județul locuitorilor. Omul acesta nu doar că poate, ci și vrea. Și, mai presus de orice, a recunoscut public că e momentul să dea înapoi comunității ceea ce el însuși a primit de la ea: șansa de a fi bine.

Vrei bine? Votează Romeo Dunca și PNL pentru Consiliul Județean Caraș-Severin!

(Codul unic de identificare al mandatarului financiar coordonator: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 1 =