Donează sânge pentru Spitalul judeţean şi cumperi un abonament la jumătate preţ la Festivalul Custom

DONATOR1

Organizatorii Custom Reșița Festival au încheiat un parteneriat cu Spitalul Județean Reșița, prin care este încurajată donarea de sânge.

Sângele donat poate salva vieți, iar donatorii primesc 50% reducere la cumpărarea abonamentelor pentru festival, bilete care se găsesc la Primăria Reșița începând de luni, 10 iunie 2019.

Astfel, abonamentul care costă 250 lei va fi de doar 125 lei.

Despre noua colaborare, Waldemar Murgu, managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, spune: „Împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița, am demarat o campanie în vederea atragerii donatorilor de sânge. În această acțiune, Spitalul Județean de Urgență Reșița beneficiază și de sprijinul  Primăriei Municipiului Reșița, care a înțeles să se implice, oferind la vânzare 100 de bilete la Festivalul CUSTOM Reșița, la jumătate de preț, persoanelor care vor dona sânge pentru pacienții spitalului. Mulțumesc, pe această cale, atât Primăriei Reșița, cât și potențialilor donatori, care, înainte de toate, sper să realizeze că prin gestul lor pot salva o viață!” Recoltările se fac în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 12.00. De aici, donatorii vor primi o adeverință, pe care, ulterior, o vor folosi pentru achiziționarea biletelor la acest festival, care se găsesc la Centrul de Informare, din cadrul Primăriei Reșița.

Cele trei zile de festival, 5-7 iulie, adună pe scenă unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali din lumea pop-rock-ului, precum John Newman, The Rasmus, Uriah Heep, U.D.O, Doro, Massive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Mai mult, în Poiana Golului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Alternosfera, Altar, Dimitri’s Bats, Melting Dice, Alex Calancea & Lupii, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Multiverse, The Road Band feat. Dean Bowman, Camera 101, byron, Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

„Custom Reșița va fi o revelație într-un spațiu care va aduce aproape comunități, oameni diferiți, multă muzică și ateliere pentru copii și adulți care vor să scape pentru un weekend de problemele zilnice. Va fi mai mult decât un eveniment – va fi o stare de spirit în care vechiul și noul se vor îmbina armonios, demonstrând că faliile între generații nu trebuie să existe”transmit și organizatorii festivalului.

Mai multe detalii pe:

Facebook: www.facebook.com/customresita

Instagram: www.instagram.com/customresita

Link bilete: http://bit.ly/Custom2019