Mobilizare de forțe la Centrul de Transfuzii Reșița, pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență

donare

În această dimineață, Centrul de Transfuzii Reșița a fost neîncăpător, angajați ai Inspectoratelor de Jandarmi, Poliție și Pompieri din Caraș-Severin au răspuns pozitiv la apelul neonatologului Ramona Lorența Ganțolea, șefa șecției de nou-născuți de la Spitalul Județean Reșița.

Ramona Ganțolea spune că, în ultima perioadă, s-au confruntat cu infecții severe care au necesitat transfuzii și, fiind în situații dramatice, a fost nevoie chiar de transferarea la Timișoara a unor cazuri, din lipsa produselor din sânge. În momentul de față, nou-născuții, atât cei transferați, cât și cei de pe secția spitalului reșițean, sunt stabili, dar în orice moment se poate ajunge din nou în situația în care este nevoie de sânge pentru a salva viața micuților.

Astfel, pentru a preveni astfel de cazuri și pentru a soluționa cu succes viitoarele urgențe, Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi, a organizat o campanie specială pentru această cauză. Trebuie menționat faptul că polițiștii, pompierii și jandarmii cărășeni donează frecvent sânge, gest demn de urmat de fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =