Decathlon România lansează la Reșița primul program de antreprenoriat dedicat turismului sportiv

biciclete

Decathlon România lansează RO Bike Valley – o mişcare a României pentru o economie circulară inspirată de biciclete, construită pe patru piloni centrali: producţie, dezvoltare, acces şi comunitate, pentru a creşte economia locală, mobilitatea şi a promova un stil de viaţă sănătos.

Prima inițiativă de DEZVOLTARE RO Bike Valley este lansarea, la Reșița, a primului program de antreprenoriat dedicat turismului sportiv.

Programul este dezvoltat alături de Primăria Municipiului Reșița și se adresează exclusiv locuitorilor din zonă, care vor putea câștiga, în urma programului, grant-uri pentru a-și lansa sau extinde ideea de afaceri, precum și posibilitatea de a intra în colaborare cu RO Bike Valley și partenerii din comunitate. Programul va fi lansat în următoarele trei luni.

„Am pornit RO Bike Valley din dorința de a transforma o investiție economică într-o schimbare culturală. O schimbare bazată pe filosofia economiei circulare care transformă modul în care ne raportăm la biciclete – de la modul în care se realizează producția, la cum colaborăm, cum avem acces și cum ne împrietenim cu bicicletele, până la modul în care fiecare comunitate este influențată pozitiv prin acest proiect“, menționează Raul Buzgar, Production Country Leader Decathlon România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =