„Dar din Dar” pentru copiii din Caraș-Severin

Dar din Dar fotoSara Gornic 5

Astăzi, de Ziua Internaţională a Copilului, 60 de tineri din două comune din Caraş-Severin au avut parte de o surpriză de proporţii din partea voluntarilor Asociaţiei Acasă în Banat. Jucării, dulciuri, cărți, creioane și carioci, toate ambalate în cutii colorate au ajuns la tinerii din Ciudanovița și Forotic.

„Cea mai mare provocare a fost că ne-am propus să oferim fiecărui copil un cadou personalizat, în funcție de vârstă, diferit pentru fete și băieți. Nimic nu se compară cu bucuria pe care am văzut-o în ochii lor când au primit din mâna noastră pachetul cu numele fiecăruia, apoi surpriza când l-au și deschis!”, a spus Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Fiecare familie a primit și un pachet cu alimente neperisabile și produse de igienă, precum și o scrisoare prin care toți sunt rugați să facă și ei, la rândul lor, o faptă bună.

”Ne dorim să înțeleagă că o faptă bună trebuie răsplătită tot cu o faptă bună. Și ei îi pot ajuta pe cei care au nevoie, pentru că un gest frumos, un ajutor necondiționat, este mereu binevenit. Aceasta este și esența campaniei noastre, Dar din Dar, să dăm mai departe binele primit”, a mai spus Radu Trifan.

„Dar din Dar” este o campanie a Asociației Acasă în Banat pentru susținerea familiilor defavorizate, aflate într-o situație de dificilă și accentuată de pandemia generată de virusul SARS-CoV-2. Sprijinul oferit le va ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă. Din luna aprilie, de la începutul campaniei, reprezentanții asociației Acasă în Banat au reușit să ajungă cu daruri la aproape 600 de familii din peste 70 de localități din județele Timiș și Caraș Severin.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com. De asemenea, puteți susține în continuare campania printr-o donație în contul Asociației în Banat.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
PayPal: acasainbanat@gmail.com